Edzőink

Mi, a Balance Power Plate-ben azon dolgozunk, hogy elérd a célodat: edzőink jól felkészült szakemberek, akik folyamatos képzésen vesznek részt, hogy a lehető legtöbb segítséget tudják nyújtani neked. Fordulj hozzájuk bizalommal és jelentkezz be most személyi edzésre!
 

Czigony Melinda

személyi edző


Az egészséges életmódhoz elengedhetetlen a testmozgás és persze a Power Plate :-)

Mindent a mozgás öröme és szeretete miatt kezdtem el, hisz az maga az ÉLET. Legjobb tudásom szerint akarlak segíteni téged abban, hogy elérd a céljaidat, és eközben én is elérem a célomat. Mi is az? 

Megszereted a mozgást, a zsigereidben érzed majd azt a mérhetetlen örömöt, amit okoz, és megváltozik az életed. Hiszem, hogy minden nap kezedben a lehetőség, hogy megváltoztasd az életedet! 

Gyermekkoromban rengeteget mozogtam, a sport mindig is központi szerepet játszott az életemben. 10 éves koromtól iskolai szinten úsztam, fociztam, hobbiszinten pedig mindig is kedvenceim közé tartozott a röplabda, illetve a konditermi edzés. Rengeteg könyvet olvastam különböző diétákról és edzéstechnikákról, mivel érdekelt ez a téma, és arra gondoltam, miért is ne csinálhatnám azt, amit igazán szeretek, és amit akkor már kicsit el is kezdtem érteni. Segíteni az embereken, segíteni nekik megváltoztatni az élethez való hozzáállásukat, a szemléletmódjukat, és elérni ugyanazt, ami 3-4 évvel azelőtt még számomra is csak egy álomnak tűnt. Így hát beiratkoztam egy személyi edző tanfolyamra, amelyet 2016-ban el is végeztem. Ha te, kedves olvasó úgy gondolod, hogy együttműködnél velem, akkor szívesen megismertetek veled egy
 helyesebb életmódot, és remélem át tudom adni a sport, és a mozgás szeretetét is.

 
Nincsenek tiltások, vagy korlátozások, csak útmutatások és irányvonalak, annak érdekében, hogy változtathass az életeden, ha igazán szeretnél. Egy olyan útra akarlak elvezetni, mely minden szempontból egy minőségibb, élhetőbb, fittebb és szeretet-teljesebb állapotot eredményez.

Dupaji Zsolt

személyi edző


Életem a mozgás és a célom, hogy Neked is azzá váljon!


Korai gyermekéveim óta sportolok, így nem volt kérdés számomra, hogy majd felnőttként is komolyan fogok foglalkozni vele.

12 évig küzdősportokat űztem, mint judo, kempo; 7 évet a karaténak szántam, ahol szép sikereket értem el. Az atlétikai sportok széles spektrumát is megismerhettem az UTE-ban, ahol kiváló edzőim és jeles eredményeim voltak rövidtávfutásban. Ezt követően a tenisz vált a mozgásigényem kielégítésének fő csapásvonalává, melyet közel 2 évig űztem.

A testépítés és a fitnesz mindig is érdekelt, és az idők folyamán úgy magával ragadott, hogy komolyabban elkezdtem vele foglalkozni. Ennek hatására 2016-ban elvégeztem a Fitness instruktori tanfolyamot, melyet a Balance Power Plate képzés követett, ami egy új, általam addig nem ismert mozgásforma elsajátítását nyújtotta. Használatával teljesebbé, változatosabbá vált számomra a mozgás, ami a mindennapi életem meghatározó része.


Török Petra

személyi edző

 

Gyerekkorom óta a mindennapjaim részét képezi a sport. Édesapám testnevelő tanár, és kézilabdázó volt, így én a pálya mellett nőttem fel. 10 éves korom óta én is kézilabdázom, amiből 6 évet első osztályban játszottam. Ezekben az években az erőnléti edzéseink is profi körülmények között zajlottak, ekkor kezdett el komolyabban érdekelni az edzéseknek ez formája. Elvégeztem egy fitness iskolát, és azóta is próbálom folyamatosan fejleszteni magam, érdekel minden edzésforma, újítás, fejlsztés. Úgy gondolom, hogy ezzel a sportolói múlttal a hátam mögött segíteni tudok azoknak, akik hozzám fordulnak, és talán élsportolóként kicsit más megközelítésből tudom átadni azt a tudást, amit az évek során összegyűjtöttem.

 

"Nyújtsd mindig a legtöbbet! Ne elégedj meg azzal, ami vagy! Próbálj meg az lenni, ami lehetnél!"

 

Kövess minket a facebook-on!